De Juiste Vertaler werkt met een klein kernteam met verschillende achtergronden om te zorgen voor kwaliteit, maar ook voor goed contact met zowel de vertalers als de klant. Uw eigen manager, persoonlijk contact en gegarandeerd kwaliteit – wij zijn de juiste keuze.

Costijn Sommeling

Costijn Sommeling

Algemeen directeur
Götebergs Universitet

Als Algemeen Directeur van De Juiste Vertaler zorg ik voor het dagelijkse reilen en zeilen van het bedrijf. Ik hou me bezig met het werven van klanten en het aansturen van werknemers en freelancers. Ik ben zelf al vele jaren vertaler en doe dat werk ook nog steeds graag, dus ik verzorg ook nog met veel plezier een deel van de vertalingen Engels – Nederlands. Ik zet me elke dag weer volledig in voor de beste kwaliteit, van offerte tot eindproduct.

Jaafar Sadiq

Jaafar Sadiq

Account Executive
Universiteit Leiden

Als Account Executive ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze bestaande en nieuwe klanten. Ik verstrek informatie over nieuwe en lopende opdrachten en beantwoord allerhande vragen. Daarnaast zorg ik samen met projectmanagement voor de feilloze uitvoering van opdrachten door ons team van vertalers. Ten slotte verzorg ik het beheer van ons kwaliteitssysteem, zodat we het juiste product kunnen aanleveren.

Joris Vierenhalm

Joris Vierenhalm

Projectmanager & Vertaler
Hogeschool Rotterdam

Als Projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het werven, verdelen en controleren van opdrachten en vertalers. Ik werk samen met de vertalers en de Account Executives om de beste kwaliteit vertalingen aan te leveren. Daarnaast werk ik als uiterst zorgvuldige vertaler en proofreader van Engels naar Nederlands.