Over De Juiste Vertaler

Welkom bij De Juiste Vertaler, een enthousiast en dynamisch vertaalbureau dat zich volledig inzet om bedrijven te helpen wereldwijd succes te behalen. Met een passie voor taal en een toewijding aan kwaliteit gaan we verder dan het gewone om uitzonderlijke vertaaldiensten te leveren die onze klanten verder brengen in hun zakelijke activiteiten.

Kwaliteit staat centraal in alles wat we doen en we geloven dat samenwerking onmisbaar is om uitstekende resultaten te behalen. Ons team werkt nauw samen met onze klanten en onderhoudt open communicatielijnen gedurende het hele vertaalproces. We waarderen feedback en verwerken deze actief in ons werk, zodat we consequent de verwachtingen overtreffen en vertalingen leveren die tastbare zakelijke resultaten opleveren.

Naast vertalingen streven we ernaar om voor een allesomvattende oplossing te zorgen. We bieden aanvullende diensten zoals lokalisatie, transcreatie en meertalige SEO. Zo maken bedrijven betekenis- en impactvol verbinding met hun wereldwijde doelgroep. Ons doel is om de vertrouwde partner te zijn die niet alleen de verwachtingen van onze klanten waarmaakt, maar die keer op keer wil overtreffen. We willen onze klanten helpen nieuwe hoogten te bereiken in hun internationale activiteiten.

Team

De Juiste Vertaler werkt met een klein in-house team met verschillende achtergronden om te zorgen voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast zorgen onze vakkundige projectmanagers voor goed contact met zowel de vertalers als met jou, de klant. Door de lijnen kort te houden, kunnen we snel inspringen op veranderingen; het is bijvoorbeeld geen enkel probleem om later in een project je wensen nog bij te stellen.

Vacatures

Ben je een enthousiaste en dynamische professional in de vertaalwereld? Heb je frisse ideeën en durf je internationale uitdagingen aan te gaan? Ben je innovatief en op zoek naar leuke collega’s die samen met jou de wereld wel willen veroveren? Dan zoeken we jou! Kijk op onze vacaturepagina of je droombaan erbij staat. Nee? Geen nood! Stuur ons je open sollicitatie met je cv. Dan kijken we samen naar wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zien we je snel?

Freelancers

Ben je een ervaren freelancer in de vertaalwereld? Spreek je meerdere talen vloeiend en ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen? Bij De Juiste Vertaler werken we graag samen met enthousiaste, dynamische en innovatieve collega’s. Klaar voor een boeiende samenwerking? Sluit je bij ons aan en laat je passie, kennis en kunde schitteren!