WordPress-website vertalen

WordPress-website vertalen

Vandaag de dag kunt u eigenlijk niet meer zonder website. Van zzp’er tot internationaal conglomeraat, iedereen heeft een website waar ze hun diensten aanbieden en waarmee ze online gevonden kunnen worden. Aangezien websites van over de hele wereld gevonden kunnen worden, is het een logische vervolgstap om uw WordPress-website te laten vertalen naar andere talen.

WordPress, gratis open-source software om websites mee te bouwen, verzorgt naar schatting wereldwijd 35% van alle websites – het is voor De Juiste Vertaler dan ook een belangrijke focus, waar we veel tijd en aandacht aan besteden.

Een bekend probleem waar u tegenaan kunt lopen bij het vertalen van een (WordPress) website, is dat er nogal wat technische rompslomp bij komt kijken. De Juiste Vertaler maakt gebruik van handige plug-ins waarmee we uw website direct, online kunnen vertalen. Zo weet u zeker dat uw website in de nieuwe taal nog steeds even functioneel en aantrekkelijk is als in de originele taal. Dat is wel zo prettig.

Compleet

Met De Juiste Vertaler kunnen alle pagina’s, berichten en menubalken van een een WordPress-website vertaald worden.

Compatibiliteit

Elk thema of plug-in die gebruik maakt van de WordPress API is te vertalen. Uw site zal naar behoren werken.

Betrouwbaar

De Juiste Vertaler begeleid u bij de vertaling van uw website. Ofwel de technische implementatie van de vertaling of het vertalen zelf.

taal wisselen vlaggen

WordPress-website vertalen: makkelijk wisselen tussen de talen

De plug-ins waar De Juiste Vertaler gebruik van maakt helpen niet alleen bij het functioneel vertalen van uw website – ze zorgen ook voor gebruiksgemak voor u en uw bezoekers. Zoals u kunt zien, kan elke bezoeker van uw website eenvoudig een keuze maken uit een van de aangeboden talen door op een vlag uit het keuzemenu te klikken.

Zo kunt u uw website eenvoudig in veel verschillende talen aanbieden en hoeven bezoekers niet op zoek naar ingewikkelde instellingen – en dat zorgt ervoor dat potentiële klanten meer tijd besteden op uw website.

Naast het enkel vertalen van de website denken we ook graag met u mee over lokalisatie voor andere landen. Stuur gerust een mailtje naar info@dejuistevertaler.nl als u daar vragen over heeft.

SEO vertalen

WordPress-website vertalen: met SEO inclusief vertaalde meta beschrijvingen en URL’s

Onze ervaren native speakers zijn er niet alleen om de teksten van uw website tot in de puntjes verzorgd te vertalen. Ook de URL’s van uw website worden vertaald, zodat u met het oog op SEO beter gevonden wordt in de nieuwe taal.

Maakt u gebruik van Yoast SEO? Dan vertalen we ook uw metabeschrijvingen, waardoor uw website nog hoger in de Google-ranglijsten komt te staan.

WooCommerce vertalen

Ondersteuning voor WooCommerce

Naast handige plug-ins en software voor een perfecte vertaling van uw WordPress-website, biedt De Juiste Vertaler ook ondersteuning voor WooCommerce.

Als u gebruikmaakt van WooCommerce – de meest populaire e-commerce plug-in voor WordPress – zorgen we ook hier weer voor een uitstekende, functionele en vooral pakkende vertaling. Uiteindelijk maakt u toch gebruik van WooCommerce omdat u producten wil verkopen – iets wat wij als geen ander begrijpen.

Wij helpen u graag met uw WordPress vertalingen

Heeft u geen idee hoeveel woorden uw WordPress-website bevat? Maakt u geen zorgen. Met onze analysetools kunnen we een schatting maken van het aantal te vertalen woorden om zo een offerte op te kunnen stellen. Uw hoeft ons geen documenten aan te leveren. Alleen een link naar uw site voldoet.

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!