marketing vertalingen

De juiste specialist voor uw marketing vertalingen

Een goede marketing is van groot belang voor elke verkoop en er gaat snel veel tijd zitten in het schrijven van de perfecte tekst bij uw producten of dienstverlening. Uiteindelijk wilt u natuurlijk zo veel mogelijk conversie van lezers naar kopers. Bij De Juiste Vertaler begrijpen we het belang van een pakkende verkooptekst – of het nu gaat om wasmachines of vakanties – en dat het belangrijk is dat er niets van de originele boodschap van de tekst verloren gaat tijdens marketing vertalingen. Dat is waarom onze vertalers uw tekst niet alleen vertalen, maar tijd en zorg besteden aan de kern van de tekst, zodat uw tekst in elke taal net zo pakkend is als in de doeltaal.

Om deze overdracht te verzekeren gebruikt De Juiste Vertaler alleen vertalers die de doeltaal perfect beheersen. Op uw verzoek denken ze ook met u mee – waar kan de tekst verbeterd worden, en wat werkt wel of niet? Uw vertaler wordt niet uitgekozen door computers of chique algoritmes, maar door één van onze project managers die precies weet wat u nodig heeft, en welke specialist bij uw opdracht past.

Marketing

Goed marketingtaalgebruik laat geen ruimte voor misverstanden. Onze vertalers zijn ervaren in uw vakgebied en zorgen elke keer weer voor een nauwkeurige en correcte vertaling.

Consistent

Consistent gebruik van woorden is in marketingteksten nog belangrijker dan normaal. Onze vertalers gebruiken specialistische software om te waarborgen dat alle vaktaal consistent vertaald wordt.

Veilig

Ook voor gevoelige documenten kunt u bij ons terecht – al uw documentatie wordt vertrouwelijk behandeld volgens de richtlijnen van de AVG.

Uw marketing vertalingen gelokaliseerd voor uw doelgroep

De meeste Nederlanders zijn bekend met het fenomeen dat wij een stuk directer zijn dan veel andere culturen. Daarom kan het erg belangrijk zijn dat uw marketingtekst wordt gelokaliseerd, zodat de teksten net zo pakkend zijn als in het Nederlands en u de doelgroep dus op de juiste manier aanspreekt. De Juiste Vertaler heeft een groot netwerk van vertalers die bekend zijn met de cultuur van de doeltekst.  Zo kunnen we elke vertaling op aanpassen, zodat uw tekst de doelgroep die u wilt aanspreken bereikt.

Vakgebieden

De Juiste Vertaler heeft specialisten tot haar beschikking voor meerdere marketingvakgebieden. Wij verzorgen vertalingen voor onder andere:

  • Reclames
  • Email-campagnes
  • Enquêtes
  • Social media
  • E-commerce
  • Blogs
  • Newsletters
  • Brochures
  • Webshops/websites

CAT-tools en vertaalgeheugens

Voor marketingvertalingen maken onze vertalers natuurlijk ook gebruik van de nieuwste technologie. Door het gebruik van specialistische vertaalsoftware (CAT-tools) behouden onze teams ook in grote documenten altijd het overzicht. Daarnaast zorgt de software ook voor consistente terminologie: u kunt zelfs uw eigen terminologielijst aanleveren, zodat u er nog zekerder van kan zijn dat het jargon geen koeterwaals wordt.

Naast consistente terminologie zorgen CAT-tools ook dat we gebruik kunnen maken van vertaalgeheugens. Daar wordt eerder vertaalde tekst veilig in opgeslagen voor gebruik bij volgende vertalingen. Met andere woorden, als u later een document aanlevert dat sterk lijkt op een voorgaande vertaling, dan kunt u een fikse korting verwachten voor identieke teksten. Voor een uitgebreider overzicht van onze werkwijzen klikt u hier.

Wij helpen u graag met uw marketing vertalingen

De Juiste Vertaler helpt bedrijven en personen dagelijks hun internationale potentie te benutten. Wij denken met u mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via info@dejuistevertaler.nl. Een van onze medewerkers helpt u dan graag verder!