social media posts teksten copywriting

Socialmediaposts schrijven: hallo wereld!

Een manier om je bedrijf te laten groeien en meer klanten te bereiken, is natuurlijk via social media. Maar schrijven voor social media vraagt om handigheid, snelheid en de juiste tone of voice.

De Juiste Vertaler kan je helpen om je boodschap op de juiste manier over te brengen op de grootste socialmediaplatforms, zoals WhatsApp, Facebook, YouTube, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter, Snapchat en TikTok.

Ieder platform heeft zijn eigen doelgroep en daarom is het belangrijk om op het juiste moment de juiste content te plaatsen. Onze projectmanagers weten precies wat er nodig is om je doelgroep te bereiken en de band met je bestaande klanten te versterken.

We schrijven (zelf!) SEO-gerichte teksten die zorgen voor een goede vindbaarheid op het web, want wees eerlijk: wie kijkt er bij miljoenen hits nog verder dan de tweede pagina?

We nemen de tijd om je bedrijf en je product te leren kennen en we schrijven de teksten zoals gezegd zelf. Zo ben je altijd verzekerd van originele content die perfect aansluit op je wensen en je doelen.

“Time and Tide Wait for No Man”, maar de socials al helemaal niet. Je krijgt van ons dus kant-en-klare teksten die je zelf alleen nog maar hoeft te plakken en te publiceren.

Kies voor De Juiste Vertaler en ontdek hoe we je kunnen helpen om je bedrijf op social media te laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen.

SEO en keywords

Socialmediaposts schrijven we zo dat je vindbaarheid wordt geoptimaliseerd. In dit Google-tijdperk is het van groot belang dat de juiste zoektermen in je teksten worden verwerkt. Zo is je bedrijf snel vindbaar en trek je meer bezoekers.

HTML

Mocht het nodig zijn om de geschreven teksten in HTML te leveren, dan regelen we dat. We houden rekening met correct gebruik van heading tags, tables, divs en spans. Zo kun je de teksten direct plakken, zonder gedoe met de opmaak.

Persoonlijk

We nemen de tijd om jou, je product of dienst en je tone of voice te leren kennen. Geen sjabloontjes invullen en tekst afraffelen, maar schrijven op maat en passend bij je visie.

Socialmediaposts schrijven

Je online presence is iets heel persoonlijks. Als we je socialmediaposts gaan schrijven, houden we nauw contact met je. Zo zorgen we ervoor dat je visie prachtig terugkomt in je posts.

We schrijven content voor allerlei platforms, waarbij we letten op onder andere:

  • taal
  • tone of voice
  • doelgroep
  • paginaopbouw
  • zoektermen
  • SEO-format

SEO-format

Bij De Juiste Vertaler schrijven we je teksten in SEO-format. In dit format kijkt als het ware een zoekmachine naar de pagina. Door te letten op zoektermen, data van zoekopdrachten en paginaopbouw zorgen we dat je pagina snel wordt gevonden. Als het aan ons ligt als eerste! 

Website

Naast goede zoekresultaten maakt het SEO-format een website ook overzichtelijk. Door het gebruik van een duidelijke sitehiërarchie en interne links tussen je pagina’s navigeren je bezoekers ook veel gemakkelijker.

Elke opdracht is uniek en dus maatwerk. Neem voor een passende offerte dus zeker contact met ons op. We staan voor je klaar. 

Socialmediaposts vertalen

We kunnen je socialmediaposts natuurlijk ook vertalen, we zijn immers een vertaalbureau! Ben je geïnteresseerd in onze vertaaldiensten? Klik dan hier, of neem contact met ons op. Dan bespreken we samen waarmee we je kunnen helpen.

We helpen je graag met socialmediaposts schrijven

De Juiste Vertaler is het steuntje in je rug bij het schrijven van je socialmediaposts. We willen je graag helpen je potentieel te realiseren en bieden je advies en ondersteuning. Wil je meer informatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of mail ons op info@dejuistevertaler.nl. We staan voor je klaar!