social media posts teksten copywriting

Social media posts laten schrijven door De Juiste Vertaler

Als modern bedrijf kun je eigenlijk niet meer zonder social media. Zeker jonge mensen zullen eerder een social media post bekijken dan de telefoon oppakken. Je social media kan daarom ook gebruikt worden als een soort eerste kennismaking met je bedrijf. Die eerste indruk blijft cruciaal. Het is niet altijd even makkelijk om een goede post te schrijven. De toon hangt heel erg af van je platform, doelgroep en natuurlijk je boodschap! Bovendien moet je gevonden kunnen worden: wie heeft er voor het laatst op de tweede pagina van de zoekresultaten gekeken?

De Juiste Vertaler kan je helpen met het schrijven van goede social media posts. We helpen je met de juiste toon van je post én zorgen voor de optimalisatie van je vindbaarheid. Geen post is hetzelfde, daarom werken we bij De Juiste Vertaler altijd met een persoonlijke aanpak. Als je je social media posts door De Juiste Vertaler laat schrijven, koppelen we je aan een Project Manager. Dit wordt jouw aanspreekpunt en de PM zorgt ervoor dat je project naar jouw wensen wordt uitgevoerd. Zo ben je zeker van een social media post die écht bij jou en je bedrijf past!

SEO en keywords

Social media post kunnen wij zo schrijven dat je vindbaarheid wordt geoptimaliseerd. In het tijdperk van Google is het van groot belang dat de juiste zoektermen verwerkt worden in de teksten waarop je gevonden wilt worden, om meer potentiële klanten naar je bedrijf te brengen.

HTML

Mocht het nodig zijn om de geschreven teksten in HTML te leveren dan regelen wij dat! We houden rekening met correct gebruik van heading tags, tables, divs en spans. Zo kun je de teksten direct plakken, zonder gedoe met de opmaak.

Geen gehaast

We nemen de nodige tijd om jou en je content te leren kennen. Geen ingevulde sjabloontjes en afgeraffelde tekst, maar op maat gemaakte tekst die perfect past bij jouw visie!

Social media posts laten schrijven door De Juiste Vertaler

Je online presence is iets heel persoonlijks. Als we je social media posts gaan schrijven houden we daarom nauw contact om ervoor te zorgen dat je ideeën en gedachten zo goed mogelijk weerspiegeld worden in je posts.

We schrijven content voor allerlei platformen, zoals persoonlijke blogs, Twitter, Instagram en Linkedin. We houden onder andere rekening met:

  • Taal
  • Toon
  • Doelgroep
  • Platform
  • Format van de post
  • Zoektermen
  • Voor zover mogelijk volgen wij SEO-format

SEO-format

Bij De Juiste Vertaler schrijven we teksten in SEO-format. In dit format wordt er met de blik van een zoekmachine naar de pagina gekeken. Door te letten op zoektermen, data van zoekopdrachten en paginaopbouw, zorgen we dat je pagina (nog) beter wordt gevonden. Het liefst natuurlijk op nummer 1 in de zoekmachines! 

Website

Naast goede zoekresultaten levert het SEO-format ook veel overzicht op. Door het gebruik van een duidelijke websitehiërarchie en interne links tussen je pagina’s, is je website ook veel makkelijker te navigeren voor bezoekers.

Natuurlijk is elke opdracht maatwerk. Neem voor een passende offerte dus zeker contact met ons op, dan helpt een van onze professionals je snel verder.

Social media posts laten vertalen

We kunnen je social media posts natuurlijk ook vertalen. Ons brede team van vertalers kan je originele boodschap omzetten in een andere taal zodat het een breder publiek bereikt. Ben je geïnteresseerd in onze vertaaldiensten? Klik dan hier, of neem contact met ons op.

Wij helpen u graag met het schrijven van social mediaposts

Dagelijks helpen wij bedrijven en personen verder in het benutten van hun online potentie. Daarom denken wij graag met je mee en geven vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op via info@dejuistevertaler.nl. We helpen je graag verder!