social media posts teksten copywriting

Social media posts laten schrijven door De Juiste Vertaler

In deze tijd van groeiende technologie en communicatie zijn social media niet meer weg te denken.  Het is niet altijd makkelijk om een goede post te maken op social media. De toon van een post kan heel erg verschillen per platform, per doelgroep en per boodschap. Bovendien is het van belang dat de pagina gevonden kan worden door geïnteresseerden met bijvoorbeeld zoekmachines. Daarom kan het handig zijn om een professional bij het proces te betrekken. Social media posts laten schrijven door een van onze specialisten in content creation kan uw post echt laten resoneren.

Bij De Juiste Vertaler werken we graag met een persoonlijke aanpak. Daarom koppelen wij onze projecten aan een Project Manager. Deze PM is uw aanspreekpunt en ziet er persoonlijk op toe dat uw project zoals gewenst wordt uitgevoerd. Dus als u graag een specifieke toon of een bepaald format voor uw post wil, hoeft u het maar te vragen. Zo bent u verzekerd van een eindproduct wat echt bij u past.

SEO en keywords

Social media post kunnen wij zoekmachinevriendelijk schrijven. In het tijdperk van Google is het van groot belang dat de juiste zoektermen verwerkt worden in de teksten waarop u gevonden wilt worden, om meer potentiële klanten naar uw webshop of winkel te brengen.


HTML

Mocht het nodig zijn om de geschreven teksten in HTML te leveren dan kunnen wij dat regelen. Er zal rekening gehouden worden met correct gebruik van heading tags, tables, divs en spans. Zo kunt u de teksten direct plakken in uw gekozen omgeving.


Geen gehaast

We nemen de nodige tijd om u en uw content te leren kennen. Geen ingevulde sjabloontjes en afgeraffelde tekst, maar op maat gemaakte tekst die perfect past bij uw visie.


Social media posts laten schrijven door De Juiste Vertaler

Communicatie is natuurlijk een erg delicate zaak. Daarom houden we graag nauw contact met u om uw ideeën en gedachten zo goed mogelijk in uw posts te laten reflecteren. We schrijven content voor platformen in alle soorten en maten, van blogs tot twitter. Wij houden onder andere rekening met:

  • Taal
  • Toon
  • Doelgroep
  • Platform
  • Format van de post
  • Zoektermen
  •  Voor zover mogelijk volgen wij SEO-format

SEO-format

Bij De Juiste Vertaler schrijven we uw teksten in SEO-format. In dit format wordt er met de blik van een zoekmachine naar de pagina gekeken. Door te letten op zoektermen, data van zoekopdrachten en paginaopbouw, weten we hoe u (beter) gevonden wordt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw pagina zo hoog mogelijk in de zoekresultaten verschijnt op bijvoorbeeld Google en Bing.

Naast goede zoekresultaten levert het SEO-format ook veel overzicht op. Door het gebruik van een duidelijke websitehiërarchie en interne links tussen uw pagina’s, is uw website ook veel makkelijker te navigeren voor bezoekers.

Natuurlijk is elke opdracht maatwerk. Neem voor een passende offerte dus zeker contact met ons op, dan helpt een van onze professionals u snel verder.

Social media posts laten vertalen

U kunt uw social media posts natuurlijk ook door ons laten vertalen. Ons brede team van vertalers kan uw originele boodschap omzetten in een andere taal zodat het een breder publiek kan bereiken. Als u geïnteresseerd bent in onze vertaaldiensten klik dan hier, of neem contact met ons op.


Wij helpen u graag met het schrijven van social mediaposts

Dagelijks helpen wij bedrijven en personen verder in het benutten van hun online potentie. Daarom denken wij graag met u mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via info@dejuistevertaler.nl. Een van onze medewerkers helpt u dan graag verder!