SEO teksten copywriting

SEO-teksten schrijven in een SEO-format

Bij De Juiste Vertaler schrijven we je SEO-teksten in SEO-format. In dit format kijkt als het ware een zoekmachine naar de pagina. Door te letten op zoektermen, data van zoekopdrachten en paginaopbouw zorgen we dat je website (nog) sneller wordt gevonden. Wat ons betreft als eerste!

Naast goede zoekresultaten maakt het SEO-format een website ook overzichtelijk. Door het gebruik van een duidelijke sitehiërarchie en interne links tussen je pagina’s navigeren je bezoekers ook veel gemakkelijker.

Elke opdracht is uniek en dus maatwerk. Neem voor een passende offerte dus zeker contact met ons op. We staan voor je klaar.

SEO en keywords

Onlineteksten schrijven we zo dat ze eruit springen en hun vindbaarheid optimaal is. In dit Google-tijdperk is het van groot belang dat de juiste zoektermen in je teksten worden verwerkt. Zo ben je online snel vindbaar en trek je meer bezoekers.

HTML

Mocht het nodig zijn om de geschreven teksten in HTML te leveren, dan regelen we dat. We houden rekening met correct gebruik van heading tags, tables, divs en spans. Zo kun je de teksten direct plakken, zonder gedoe met opmaak.

Persoonlijk

We nemen de tijd om jou, je product of dienst en je tone of voice te leren kennen. Geen sjabloontjes invullen en tekst afraffelen, maar schrijven op maat en passend bij je visie.

SEO-teksten schrijven

Bij het schrijven van je teksten zorgen we voor een uitstekende kwaliteit, niet alleen van de teksten zelf, maar van je hele website. We houden rekening met onder andere:

  • toon
  • doelgroep
  • contentkwaliteit
  • sitehiërarchie
  • zoektermen
  • interne links

We helpen je graag met SEO-teksten schrijven

De Juiste Vertaler is het steuntje in je rug bij het schrijven van je SEO-teksten. We willen je graag helpen je potentieel te realiseren en bieden je advies en ondersteuning. Wil je meer informatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of mail ons op info@dejuistevertaler.nl. We staan voor je klaar!