SEO teksten copywriting

SEO-teksten laten schrijven in een SEO-format

Bij De Juiste Vertaler schrijven we uw SEO-teksten in SEO-format. In dit format wordt er met de blik van een zoekmachine naar de pagina gekeken. Door te letten op zoektermen, data van zoekopdrachten en paginaopbouw, weten we hoe u (beter) gevonden wordt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw pagina zo hoog mogelijk in de zoekresultaten verschijnt op bijvoorbeeld Google en Bing.

Naast goede zoekresultaten levert het SEO-format ook veel overzicht op. Door het gebruik van een duidelijke websitehiërarchie en interne links tussen uw pagina’s, is uw website ook veel makkelijker te navigeren voor bezoekers.

Natuurlijk is elke opdracht maatwerk. Neem voor een passende offerte dus zeker contact met ons op, dan helpt een van onze professionals u snel verder.

SEO en keywords

Internetteksten kunnen wij zoekmachinevriendelijk schrijven. In het tijdperk van Google is het van groot belang dat de juiste zoektermen verwerkt worden in de teksten waarop u gevonden wilt worden, om meer potentiële klanten naar uw webshop of winkel te brengen.


HTML

Mocht het nodig zijn om de geschreven teksten in HTML te leveren dan kunnen wij dat regelen. Er zal rekening gehouden worden met correct gebruik van heading tags, tables, divs en spans. Zo kunt u de teksten direct plakken in uw gekozen omgeving.


Geen gehaast

We nemen de nodige tijd om uw producten, merk en website te leren kennen. Geen ingevulde sjabloontjes en afgeraffelde tekst, maar op maat gemaakte tekst die perfect past bij uw visie.


Werkwijze bij het schrijven

Bij het schrijven van SEO-teksten zorgen we voor kwalitatief hoge pagina’s. En niet alleen met betrekking tot de tekst. We zorgen er ook voor dat uw de pagina’s bijdragen aan de kwaliteit van uw website. We houden rekening met onder andere:

  • Toon
  • Product specificaties
  • Doelgroep
  • Content kwaliteit
  • Website hiërarchie
  • Zoektermen
  • Interne pagina links

Wij helpen u graag met het schrijven van uw SEO-teksten

Dagelijks helpen wij bedrijven en personen verder in het benutten van hun online potentie. Daarom denken wij graag met u mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via info@dejuistevertaler.nl. Een van onze medewerkers helpt u dan graag verder!