blogs vertalen copywriting

Uw blog vertalen voor meer lezers

Bloggen is een geweldige manier om informatie te delen en in de afgelopen 15 jaar is het razend populair geworden. Het is tegenwoordig bijna een gek gezicht om een website zonder blog tegen te komen. Veel bloggers staan daardoor echter voor de uitdaging om hun blog te laten opvallen en lezers aan te trekken, met name in andere landen. Het vertalen van uw blog is dus een goede uitkomst om een groter internationaal publiek te vergaren.

Bij De Juiste Vertaler zijn we ons ervan bewust dat een blog aantrekkelijk moet ogen en lekker moet weglezen. Onze vertalers gaan dan ook zorgvuldig te werk om een goed lopende tekst te produceren die natuurlijk klinkt, alsof deze in de doeltaal is geschreven. Bovendien zorgen zij ervoor dat de vertaling niet alleen nauwkeurig is, maar ook de stijl en toon van het origineel uitdraagt. Het resultaat is een pakkende en vlotte blog met een wereldwijd bereik.


Native speakers

Iedere vertaling wordt gedaan door een specialist die de doeltaal als moedertaal heeft en deze ook vloeiend spreekt.


Zorgvuldig

Voor elke opdracht wordt een specialistische vertaler én proofreader ingezet, om de kwaliteit van de vertaling te waarborgen.


Passend

Uw vertalingen worden op verzoek gelokaliseerd, zodat uw teksten pakkend zijn in elke taal.


Vertalen of lokaliseren? Het beste voor uw blog

Vertalen is eigenlijk niet het goede woord. Wanneer onze vertalers aan de slag gaan met uw blog, gaan ze deze lokaliseren. Dat wil zeggen dat ze bij het vertalen rekening houden met de cultuur en taalconventies van de doelgroep. Al onze vertalers hebben de doeltaal als moedertaal, waardoor zij uw blog perfect kunnen laten aansluiten bij uw publiek. Op die manier zullen uw lezers nooit het idee hebben dat ze een vertaalde tekst aan het lezen zijn.

SEO-teksten

Bij De Juiste Vertaler schrijven we uw teksten in SEO-format. In dit format wordt er met de blik van een zoekmachine naar de pagina gekeken. Door te letten op zoektermen, data van zoekopdrachten en paginaopbouw, weten we hoe u (beter) gevonden wordt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw pagina zo hoog mogelijk in de zoekresultaten verschijnt op bijvoorbeeld Google en Bing.

Naast goede zoekresultaten levert het SEO-format ook veel overzicht op. Door het gebruik van een duidelijke websitehiërarchie en interne links tussen uw pagina’s, is uw website ook veel makkelijker te navigeren voor bezoekers.

Natuurlijk is elke opdracht maatwerk. Neem voor een passende offerte dus zeker contact met ons op, dan helpt een van onze professionals u snel verder.


Wij helpen u graag met het vertalen van uw blog

De Juiste Vertaler helpt bedrijven en personen dagelijks hun internationale potentie te benutten. Wij denken met u mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via info@dejuistevertaler.nl. Een van onze medewerkers helpt u dan graag verder!