artikelen copywriting

Artikelen schrijven: de boodschap overbrengen

Wil je online zichtbaarder zijn en meer bezoekers trekken? Dan is het schrijven van artikelen voor je website een effectief hulpmiddel. Maar wat nu als je er de tijd niet voor hebt of als schrijven niet je sterkste punt is? Dan kun je terecht bij De Juiste Vertaler, dé plek voor het schrijven van professionele en SEO-gerichte onlineartikelen voor je website.

We schrijven de artikelen zelf en zorgen ervoor dat deze volledig zijn aangepast aan je wensen en je visie. Daarbij krijg je ook een toegewijde projectmanager toegewezen, die je door het hele proces begeleidt en erop toeziet dat alles naar wens verloopt.

Onze focus ligt op het schrijven van SEO-gerichte teksten, zodat je website hoger scoort in de zoekresultaten van Google. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om je doelgroep te bereiken en je onlineaanwezigheid te vergroten.

Maar we nemen niet alleen de tijd om je artikelen SEO-gericht te schrijven. We nemen ook de tijd om jou en je bedrijf te leren kennen, zodat we de juiste toon en stijl kunnen gebruiken die past bij je producten en je visie. Zo zorgen we ervoor dat je boodschap op de juiste manier wordt overgebracht.

En als je internationaal actief bent, dan kun je ook bij ons terecht voor het vertalen van je geschreven artikelen. Zo kun je ook in het buitenland meer klanten bereiken en je onlineaanwezigheid vergroten.

Dus als je op zoek bent naar professioneel geschreven en SEO-gerichte onlineartikelen, dan zit je goed bij De Juiste Vertaler. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor je kunnen betekenen!

SEO en keywords

Onlineartikelen schrijven we zo dat ze eruit springen en hun vindbaarheid optimaal is. In dit Google-tijdperk is het van groot belang dat de juiste zoektermen in je teksten worden verwerkt. Zo is je webshop of website snel vindbaar en trek je meer bezoekers.

HTML

Mocht het nodig zijn om de geschreven teksten in HTML te leveren, dan regelen we dat. We houden rekening met correct gebruik van heading tags, tables, divs en spans. Zo kun je de teksten direct plakken, zonder gedoe met opmaak.

Persoonlijk

We nemen de tijd om jou, je product of dienst en je tone of voice te leren kennen. Geen sjabloontjes invullen en tekst afraffelen, maar schrijven op maat en passend bij je visie.

Artikelen schrijven

Bij het schrijven van je artikelen zorgen we voor een uitstekende kwaliteit, niet alleen van de teksten zelf, maar van je hele website. We houden rekening met onder andere:

  • toon
  • doelgroep
  • contentkwaliteit
  • sitehiërarchie
  • zoektermen
  • interne links

SEO-format

Bij De Juiste Vertaler schrijven we je teksten in SEO-format. In dit format kijkt als het ware een zoekmachine naar de pagina. Door te letten op zoektermen, data van zoekopdrachten en paginaopbouw zorgen we dat je website (nog) sneller wordt gevonden. Wat ons betreft als eerste!

Naast goede zoekresultaten maakt het SEO-format een website ook overzichtelijk. Door het gebruik van een duidelijke sitehiërarchie en interne links tussen je pagina’s navigeren je bezoekers ook veel gemakkelijker.

Elke opdracht is uniek en dus maatwerk. Neem voor een passende offerte dus zeker contact met ons op. We staan voor je klaar.

Artikelen vertalen

We kunnen je artikelen natuurlijk ook vertalen, we zijn immers een vertaalbureau! Ben je geïnteresseerd in onze vertaaldiensten? Klik dan hier, of neem contact met ons op. Dan bespreken we samen waarmee we je kunnen helpen.

We helpen je graag met artikelen schrijven

De Juiste Vertaler is het steuntje in je rug bij het schrijven van je artikelen. We willen je graag helpen je potentieel te realiseren en bieden je advies en ondersteuning. Wil je meer informatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of mail ons op info@dejuistevertaler.nl. We staan voor je klaar!