Copywriting

Het lijkt misschien makkelijk: even wat productteksten schrijven, of een artikel op uw website plaatsen om meer traffic naar uw online platform te krijgen. Wie er eenmaal aan begint merkt al snel dat er meer bij copywriting komt kijken dan even wat zinnen op (digitaal) papier zetten. Een paar uur later staat er dan eindelijk een tekst op het scherm, maar na het uploaden daarvan blijkt het toch niet zoveel verkeer te genereren als u had verwacht. SEO, authority, lead generation – u ziet al snel door de bomen het bos niet meer.

Gelukkig hoeft u dat niet allemaal zelf te doen! Bij De Juiste Vertaler doen we meer dan alleen vertalen – we bieden copywriting aan voor allerlei verschillende vakgebieden. Van productteksten voor witgoed tot reisartikelen: wij regelen het allemaal.

Aangezien copywriting zo’n breed begrip is, hebben we de meest gangbare vormen even op een rijtje gezet voor u. Kijk dus hieronder naar het soort copywriting waar u naar op zoek bent en neem een kijkje op die pagina. U kunt ook meteen contact met ons opnemen – dan helpen we u graag verder.