De vertaalpartner voor Multi-Language Vendors

Als ervaren vertaalbureau begrijpen we de unieke behoeften van Multi-Language Vendors. Bij De Juiste Vertaler streven we ernaar om je betrouwbare partner te zijn in al je vertaalbehoeften. Met onze uitgebreide ervaring in het werken met MLV’s hebben we bewezen dat we de juiste expertise, middelen en processen hebben om aan de specifieke eisen van MLV’s te voldoen. Met een maandelijks gemiddelde van ongeveer 200.000 vertaalde woorden voor MLV’s kunnen we de omvangrijke projecten en strakke deadlines die inherent zijn aan deze bedrijfstak met vertrouwen aanpakken.

Vertaling en lokalisatie

Om de nuances en finesses van een vertaling te waarborgen, vertalen onze deskundige vertalers de teksten volgens het moedertaalprincipe. Dus: de doeltaal is hun moedertaal.

Proeflezen

Is de tekst vertaald, dan zetten we een ervaren proeflezer in, uiteraard ook een moedertaalspreker. Want alleen zo garanderen we de kwaliteit van de vertaling, hebben we oog voor de details en zetten we de puntjes op de i, letterlijk.

Machinevertaling & post-editing

Ontdek ook de voordelen van onze MTPE-diensten: verhoogde productiviteit, kostenbesparing, consistente vertalingen, snellere doorlooptijd, schaalbaarheid en flexibiliteit.

Onze vertalers: nauwkeurig en vakkundig

Bij De Juiste Vertaler werken we alleen met hooggekwalificeerde en ervaren vertalers. Ons team bestaat uit taalprofessionals die moedertaalsprekers zijn van de doeltaal en een diepgaand begrip hebben van de branche waarin je actief bent. Of het nu gaat om technische, juridische, marketing- of medische vertalingen, we hebben de juiste experts in huis om je teksten nauwkeurig en met culturele gevoeligheid te vertalen.

Onze kwaliteitsmanagers: gewaarborgde kwaliteit

Bij De Juiste Vertaler streven we altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen. Onze speciaal opgeleide kwaliteitsmanagers zorgen ervoor dat elke vertaling grondig wordt gecontroleerd op nauwkeurigheid, consistentie en taalkundige kwaliteit. We maken gebruik van geavanceerde tools en technologieën om een consistente en betrouwbare vertaling te garanderen. Bovendien werken we met een intern feedbackprotocol, waarbij we de input van MLV’s gebruiken om onze processen voortdurend te verbeteren.

Onze ervaring met MLV’s:  betrouwbare expertise

Door onze jarenlange ervaring in het werken met MLV’s begrijpen we de complexiteit en de specifieke vereisten van de branche. We hebben uitgebreide kennis van de MLV-werkwijze, de terminologie en de kwaliteitsnormen die hierbij komen kijken. Gaat het je om grote volumeprojecten, heb je strakke deadlines of zoek je een vlotte samenwerking, we hebben de ervaring en expertise om aan je verwachtingen te voldoen.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je vertaalbehoeften als MLV? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe De Juiste Vertaler je projecten met precisie en betrouwbaarheid kan ondersteunen.

Dé in-country partner voor MLV’s

Bij De Juiste Vertaler hebben we de expertise in huis om aan de eisen van MLV’s te voldoen. Vragen over ons portfolio of een proefvertaling aanvragen voor een account? Vraag een offerte aan of e-mail ons via MLV@dejuistevertaler.nl.